sábado, 20 de octubre de 2012

Aprendre anglès cantant



L’aprenentatge de segones llengües va més enllà de memoritzar unes normes per omplir exercicis de buits. La música ens pot ajudar a motivar els alumnes, però en tot moment hem de tenir en compte l’edat i les característiques dels nostres alumnes. 

Volem compartir amb vosaltres la cançó The Animal Boogie, que és un recurs molt interessant i divertit per treballar els animals amb els més petits (Educació Infantil i Cicle Inicial).



Per als més grans (Cicle Superior) recomanem visitar aquesta pàgina web, on trobarem tot tipus de cançons subtitulades en anglès i classificades per nivells. Subingles.com és una web que recull vídeos de 1158 cançons subtitulades per aprendre l’anglès tot fent un karaoke.

Esperem que us sigui de gran utilitat

 

5 comentarios:

  1. Molt interessant l'objecte i també el link associat.
    És interessant i més ara que l'Anglès és un idioma cada cop més important.
    Felicitats pel blog ;)

    ResponderEliminar
  2. Espectacular!! Interessant del tot, llàstima que no tingui fills...encara! Perquè si aquest blog continua quan en tingui em serà de gran utilitat. I no és per ser pilota, és que és totalment cert, la música i la repetició crida l'atenció dels més petits i aprenen que dona gust. S'agraeix la info
    David P.

    ResponderEliminar
  3. Tota la raó..Sóc mestra d'educació infantil, el recurs musical a l'aula es vital, cantar,descobrir ritmes,paraules,coneixer el cos..infinitats d'objectius que es poden fer a través de la música!fer-ho en llengua estrangera encara més! A la nostra escola iniciem sempre les classes d'angles amb una cançó!
    Genial l'enllaç!

    ResponderEliminar
  4. Felicitats pel blog!
    Trobo genial aquesta iniciativa per apropar l'anglès als nens, ja que a l'escola moltes vegades ho fan tan mecànic que es torna avorrit i els nens perden tot interès. L'aprenentatge, quant més divertit, més profitós.

    ResponderEliminar
  5. També ho trobo positiu perquè és una eina que podem utilitzar els pares junt amb els nostres fills inclús de diferents nivells per reforçar el treball que fa a l'escola i també per reciclar els coneixements dels pares que poden estar una mica rovellats.

    ResponderEliminar